Hakubaku Tészta, levesbetét
(5 termék)
Ezek a Ramen tészták vékonyak és bio lágy búzából készülnek. Enyhén rágós, kellemes állagú, és kiadós ételekhez alkalmas. A ramen tésztát China-ben fedezték fel a 19. században, később...
Termék részletek
A somen tészta az összes japán tészta közül a legvékonyabb. Gyorsan megfő. Durumbúzából készülnek BIO különböző textúrát és ízt biztosítva. A somen-t Japánban gyakran hidegen tálalják...
Termék részletek
Bio udon tészta HAKUBAKU 270 g, a japán udon tészta lehet kerek, négyzet alakú vagy a kiadósabb ételekhez alkalmas textúrájú. Búzalisztből, sóból és vízből készülnek...
Termék részletek
A soba tészta vékony, barnától a szürkéig terjedő színű, búza- és hajdinalisztből készült japán tészta. Nagyjából olyan vastagok, mint az olasz spagetti, és különböző hideg és meleg...
Termék részletek
A Cha Soba tészta hajdina- és búzalisztből készült soba tészta, amelyhez friss zöld tealeveleket adnak hozzá. Japánban a Cha Soba csemegének számít, és csak nagyon különleges alkalmakkor...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.