Paleolit GM zabtészta fodros kocka 200g - biopanda

Paleolit GM zabtészta fodros kocka 200g - biopanda

672 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

Paleolit GM zabtészta fodros kocka 200g - biopanda

672 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
biopanda.hu
Termékleírás
Gyártó PaleoCentrum Kft.
Árukereső.hu Gyártó PaleoCentrum Kft.
Márka Paleolit
Pepita árszorzó 1.1
olcsobbat.hu Szállítási költség 990
Árgép.hu Szállítási költség 990
Szállítási díj 990 Ft -tól
Szállítási partnerünk MPL
Árgép.hu Szállítási idő 3 munkanap
delivery_cost 990
Fizetési mód Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
EAN 5999564047970
Kiszerelés 200g
Gyártói cikkszám 5.99956404797E+12
Minőségét megőrzi 2025.06.17
Gyűjtőcsomagolás 1 karton = 12db

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Paleolit GM zabtészta fodros kocka 200g

Gluténmentes zabból készült, gluténmentes üzemben csomagolva, hozzáadott adalék anyagoktól mentes. Gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, szójamentes, cukormentes, GMO mentes, vegán A tészta struktúrájának köszönhetően főzés nélkül is, forró vízzel leöntve, akár 4 perc alatt kész. Összetevők: Teljeskiőrlésű zabpehelyliszt, víz Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1480 kJ / 352 kcalZsír6,0 g, amelyből telített 1,4g Szénhidrát52,2g amelyből cukor 0,4g Rost14 g Fehérje15,2 g Só0,04 g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Receptek: Gluténmentes, vegán "parmezán" sajttal szórt paradicsomos tészta
Naná, hogy a paradicsomos penne nem csak az olaszok kedvenc étele, hanem a miénk is. Ezt a gluténmentes, vegán ebédet pontosan 15 percig tart elkészíteni, az elfogyasztása pedig még ennyi ideig sem tart. A fűszereket ízlés szerint variálhatjátok benne, nekünk az enyhén pikáns változat igencsak
bejött. A tetejére pedig vegán parmezán sajtot szórtunk, aminek az alapja nálunk most mandula. Ez a „sajt csatos üvegben napokig eltartható, használjátok nyugodtan egyéb ételek szórásához is. A garantáltan gluténmentes, zab alapú tészta főzési ideje 4 perc, de mi most 3 perc után
leszűrtük, hiszen még a paradicsomos szószban is rotyogtattuk pár percig. A tészta maga mellékíz mentes, így bármilyen ételek mellé tökéletes köret is lehet.
Hozzávalók:
  • 200 g Paleolit GM zabtészta
  • 3 db paradicsom
  • 3 evőkanál sűrített paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5-6 levél friss bazsalikom
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • Ízlés szerint só
  • Ízlés szerint frissen őrölt feketebors
  • Ízlés szerint chili pehely
  • 1 teáskanál cukor
  • Szükség szerint víz
Vegán parmezán:
  • 150 g mandula
  • 6 evőkanál gluténmentes sörélesztőpehely
  • 1 nagy csipet só
  • 1 kávéskanál fokhagymapor
Elkészítés: < /p>
  • A tésztát bő, sós vízben, forrástól számítva 3 perc alatt főzzük al dente (nem egészen puhára, maradjon kissé roppanós), majd szűrjük le és hideg víz alatt mossuk át.
  • A paradicsomokat tegyük forrásban lévő vízbe és főzzük 1 percig, majd szedjük át jéghideg vízbe. Így a bőrét könnyen eltávolíthatjuk. Ezt követően kockázzuk fel.
  • A vöröshagymát vágjuk apró kockákra és olívaolajon dinszteljük meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a sűrített paradicsomot, a fűszereket és öntsük hozzá annyi vizet, hogy krémes állagú legyen. Fedő alatt rotyogtassuk pár percet, majd keverjük hozzá a tésztát és főzzük további 1-2 percet.
  • A vegán sajthoz a mandulát tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt pirítsuk meg.
  • A megpirított mandulát, a sörélesztőpelyhet, a sót és a fokhagyma granulátumot késés aprítóval daráljuk meg.
  • Tálaljuk a tésztát a vegán parmezán sajttal megszórva.
Jó étvágyat hozzá! Tonhalas paradicsomos tészta
Hozzávalók (1 adag):
  • 5 dkg nyers Paleolit GM zabtészta
  • 10 dkg tonhalkonzerv natúr lében
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg cukormentes sűrített paradicsom
  • 1 kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • só, őrölt bors és egy kevés édesítő ízlés szerint
Elkészítés:
  • A Paleolit GM zabtésztát forrásban lévő sós vízbe öntjük és 4-5 perc alatt kifőzzük, majd leszűrjük.
  • Amíg a tészta megfő, a zúzott fokhagymát a közepesen forró olívaolajon megfuttatjuk, majd ráöntjük a sűrített paradicsomot.
    Jól elkeverjük, majd fűszerezzük oregánóval, bazsalikommal, sóval, borssal és ha nagyon savanyú a paradicsom, adhatunk hozzá egy kevés édesítőszert is.
  • Az így elkészült paradicsomszószba belekeverjük a leszűrt tonhalkonzervet, majd a kifőtt zabtésztát és jól összeforgatjuk.
  • A tetejére olívabogyót és reszelt mozzarellát szórunk ízlés szerint.
  • Jó étvágyat hozzá! Tejszínes csirkés zabtészta
    Hozzávalók (3 adag):
    • 15 dkg Paleolit GM zabtészta (nyersen mérve)
    • 500 g csirkemell filé
    • 5 dkg vöröshagyma
    • 2 gerezd (1 dkg) fokhagyma
    • 2 evőkanál olvasztott kókuszolaj
    • 2 dl főzőtejszín/növényi tejszín
    • 5 dkg reszelt light trappista sajt
    • 1 dl víz (lehet a tészta főzővize)
    • só, őrölt bors
    • friss petrezselyem
    Elkészítése:
    • A Paleolit GM zabtésztát bő, forrásban lévő vízbe öntjük, 4 perc alatt kifőzzük , majd leszűrjük.
    • A kókuszolajon a vöröshagymát megdinszteljük, majd rádobjuk a fokhagymát is és azzal is kissé összepirítjuk.
    • A kockára vágott csirkemell filét a hagymás olajra rátesszük, aláöntjük a vizet, majd sózzuk, borsozzuk és fedő alatt 15 perc alatt puhára pároljuk.
    • Amikor a hús megpuhult, belekeverjük a tejszínt és a reszelt trappista sajtot, majd a kifőzött zabtésztát.
    • Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
    Jó étvágyat hozzá!

    Galéria

    Vélemények
    Kérdezz felelek

    Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.