Shirataki Noodles Konjac tészta udon forma 400 g

Shirataki Noodles Konjac tészta udon forma 400 g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Shirataki Noodles termékek: Shirataki Noodles Tészta, levesbetét

Shirataki Noodles Konjac tészta finommetélt 400 g Tészta, levesbetét 799 Ft-tól Shirataki Noodles Konjac tészta finommetélt 400 g Shirataki Noodles Konjac tészta szélesmetélt 400 g Tészta, levesbetét 799 Ft-tól Shirataki Noodles Konjac tészta szélesmetélt 400 g Hu Tieu Dai Tápióka tészta 400 g Tészta, levesbetét 2 189 Ft-tól Hu Tieu Dai Tápióka tészta 400 g Barilla Gluténmentes penne 400 g Tészta, levesbetét 1 690 Ft-tól Barilla Gluténmentes penne 400 g

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Tömeg 400 g
Durumtészta Nem
Teljes kiőrlésű tészta Nem
Gluténmentes tészta Igen
Diabetikus tészta Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Konjac, vagy másnéven Shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből készült, hagyományos Japán tészta. Ezt a tésztát Mirákel tésztának is nevezik köznyelven, mert szénhidrátokat csak nyomokban tartalmaz, semmi cukor, vagy glutén nincs benne, és szinte kalóriamentes. Többnyire Glucomannant, egy vízben oldódó élelmi rostanyagot tartalmaz. Csak nagyon enyhe saját íze van, ezért a felhasználhatósága sokoldalú.
Felhasználási javaslat: A szokásos tészta helyett próbáljuk ki ezt az egészséges Konjac tésztát, főleg ázsiai ételekhez, legyen az leves, Stir Fry Wokkozott étel, vagy tésztasaláta.

Elkészítési javaslat: A legegyszerűbben csak vegyük ki a levéből, öblítsük el és máris mehet a forró levesbe, vagy öntsük rá a szószokat, ha tésztás ételt készítünk. Nem kell főzni. Egy másik gyakori előkészítési módszer, amikor egy tapadásmentes serpenyőben, zsiradék nélkül, magas hőfokon sütjük, u. n. szárazpirítással. Addig sütjük, amíg nyöszörgő/csikorgó hangokat nem ad ki magából, ez általában 1 perc alatt bekövetkezik. Ezzel a módszerrel formatartóbb, szolidabb, keményebb tésztát tehetünk a levesbe, szószhoz, ázsiai ételhez, valamint a keserűségét is mérsékli.

Megjegyzés: Különleges szaga van a Konjac tésztának, aki ehhez nincs hozzászokva, vagy még nem érezte soha, annak ez a szag furcsának tűnik. Ezt a szagot öblítéssel el lehet tüntetni.

Így is ismerheti: Konjactésztaudonforma400g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.