Szafi Free Kölestészta - Penne (gluténmentes, vegán) 200g

Szafi Free Kölestészta - Penne (gluténmentes, vegán) 200g

1 509 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Szafi Free Kölestészta - Penne (gluténmentes, vegán) 200g

1 509 Ft
+ 1 499 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
fittkamra.hu
Termékleírás
Átlagos tápérték 100 g száraztésztában:
Energia 333 kcal
Zsír 1,2 g
amelyből telített zsírsavak 0,7 g
Szénhidrát 63 g
amelyből cukrok 1,2 g
Rost 14,8 g
Fehérje 10,2 g
0,05 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Összetevők : gluténmentes kölesliszt (60%), ivóvíz, útifűmaghéj liszt, batáta liszt, kurkuma. Fontos ! < /strong> A száraztészta kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék tojást és szezámmagot is feldolgozó bérgyártónk üzemében készült. Elkészítési javaslat:  Tegyük a tésztát kb. tízszeres mennyiségű forrásban lévő (lobogó) sós vízbe, és főzzük 7-9 percig fedő nélkül (főzőlap erősségétől, tészta mennyiségétől és fazék méretétől függően változhat a főzési idő). Főzés közben párszor keverjük át, illetve szedjük le egy szűrőlapát segítségével a keletkező habot. Főzés után szűrjük le, és hideg vízzel jó alaposan öblítsük át! Javaslat : Több vízben főzzük, mint a hagyományos tésztát. Egyszerre 1 csomagnál (200 g) több tésztát ne főzzünk ki, mert a főzés közben keletkező hab könnyen kifuthat. A megadott tápérték adatok nem tartalmazzák a főzés során a termékhez ízesítésként hozzáadott sót. Tárolás : száraz, hűvös helyen. Nettó tömeg :  200 g

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.