A tészta formája lehetővé teszi, hogy a különféle szószok és hozzávalók jól tapadjanak, így minden falat egy igazi ízélményt kínál. Ideális választás lehet salátákhoz, rakott ételekhez...
Összetevők: rizsliszt, tápióka keményítő, só. Elkészítés: 1. A rizstésztát forrásban lévő vízbe tesszük és főzzük 3 - 4 percig. 2. Főzés után leszűrjük és lecsepegtetjük. A tészta felhasználható...
Összetevők: rizsliszt, víz, só. Elkészítés: 1. A rizstésztát forrásban lévő vízbe tesszük és főzzük 3 - 4 percig. 2. Főzés után leszűrjük és lecsepegtetjük. A tészta felhasználható...
A mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül...
Igazi kulináris élvezet, a színek kavalkádjával az asztal dísze lehet. Fehér és teljes kiőrlésű tönköly tésztából, melynek különleges színét és jótékony hatását a hozzáadott tönkölykorpa...
Az arab konyha kedvelt alapanyaga, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag köret-alternatíva. Sokszínűen felhasználható - alkalmazhatjuk sós és édes ételek, köretek, egytálételek,...
Barilla Integrale Cellentani Teljeskiőrlésű tészta 500g A Barilla Cellentani Teljeskiőrlésű csavart, bordázott, cső tészta amely nem csak szép, de finom is. Tökéletes választás az egy...
Barilla Integrale Fusilli teljeskiőrlésű tészta 500g A Barilla Integrale termékcsaládból természetesen nem hiányozhat a klasszikus forma, Fusilli tészta. Ez forma meghódította a világot...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.