A Shirataki, vagy másnéven Konjac tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből készült, hagyományos Japán tészta. Ezt a tésztát Mirákel tésztának is nevezik köznyelven, mert szénhidrátokat...
Tápióka-rizs tészta Dél-Kelet Ázsiában használatos tészta, teljesen glutén mentes. Átlátszó, rugalmas állagú tészta a Vietnami Hu Tieu Nam Vang leves állandó hozzávalója, de szinte...
A búzalisztből készült Udon tésztát fogyasztják hidegen is és melegen is. Vastagabb, mint a többi japán tészta, viszont ez változik régióról régióra Japánban. Ez a tészta előfőzött,...
Az ázsiai levesek kihagyhatatlan hozzávalója. Mungó babból készül, a keményítőt vonják ki belőle. Felhasználási javaslat: levesekhez, hidegsalátához, stb...
A Ramen tészta, a Japán konyha egyik ikonikus tésztafajtája. Hosszú, vékony, göndör vagy sima textúrájú tészta. Ezt az Ayuko Ramen tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os...
Ha igazi ízekre vágyunk, kerüljük az instant változatú Ramen tasakokat, mert szinte csak káros adalékanyagokat tartalmaz. Helyette főzzük meg olyan hozzávalókból, melyeket mi magunk...
100% Olasz Durum lisztből, a tiszta ásványvízből készült kézműves tészta. Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik...
A Tteok-bokki készítéséhez a legtöbb időt igénybevevő munka maga a rizs "gnocchi" elkészítése. Ezt a készre formált Rizsnúdlikat egyszerűen át kell csak öblíteni, majd vízbe áztatni...
Csak a fantázia szab határt mivel lehet elkészíteni ezt a Calamarata durumtésztát. Bármilyen szósz készítünk, ügyeljünk arra, hogy gyengéden forgatva a finom krémes szószban, mindenhol...
A Mie tészta az ázsiai konyhákban használt mindennapi tészta. Felhasználási javaslat: levestésztának, pl Ramen-, Kimchi levesek, Wok-ban készült sülttésztáknak kiváló...
Az eredeti Tavaszi Tekercseket ebbe a lapba kell csomagolni. Van, akinek könnyebb, ha egy négyszögletes lapba csomagolhatja a tölteléket, mert könnyebb behajtani a két végét és fel...
A zöldtea és a rizstészta ősrégi párosítás Vienamban és a környékbeli országokban. Természetes összetevőkből, egészséges, üdítően finom rizstészta készül. Sószegény, gluténmentes, tápláló,...
A tintahal, szépia (cephalopod) tintájával dúsított eredeti olasz spagetti az egyik kisebb tésztagyártótól. Minőségre elsőosztályú durumbúzaliszt alapanyagból, 1% szépia tintából készül...
Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik át, majd alacsony hőmérsékleten gyengéden, hosszan szárítják. Így Al Denté-re...
A finommetélt ázsiai rizstészta alapvető hozzávalója leveseknek, Wokkozott ételeknek. Teljesen gluténmentes, megfőzve fehér színű, diétázóknak, ázsiai ételeket kedvelőknek ajánljuk...
A búzalisztből készült Udon tésztát fogyasztják hidegen is és melegen is. Tipikus levestészta, de gyakran használják hideg saláta ételekben, és japán curry ételekben is. Előnyös ezt...
100% Olasz Durum lisztből, a tiszta ásványvízből készült kézműves tészta. Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik...
100% Olasz Durum lisztből, a tiszta ásványvízből készült kézműves tészta. Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.