Granoro Bio barna rustiche tészta 100%-ban olasz biogazdálkodásból származó tésztafélék az Olaszországban lelkiismeretesen termesztett bio durumbúzából nyert búzalisztből készül. Jellemzők...
Orsó, ami gluténmentes, tojásmentes, rizsmentes, kukoricamentes. Sőt ráadásul élelmi rostban gazdag fehérjeforrás! A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás,...
Összetétel : durumbúza, víz A Barilla Al Bronzo Tortiglioni csőtészta 100% olasz durumbúzából készül, borostyánsárga színű. A 'bronz' eljárásnak köszönhetően az Al Bronzo tészták...
Ez a rizstészta könnyed és ízletes alternatívát kínál a hagyományos tészták helyett. Kiválóan illik különböző ételekhez, legyen szó levesekről vagy főételekről, és garantáltan feldobja...
Összetétel : durumbúza, víz A bucatini egy lyukas hosszútészta, sokoldalú tésztafajta, vajas vagy paradicsomos szószokhoz, zöldséges mártásokhoz vagy köretként húsokhoz, halakhoz...
Gyermelyi Chifferini, Gyermelyi Expressz durum száraztészta - 500 g A Szarvacskához igen hasonló tésztaformátum, amely ideális körettészta. A falvastagsága sokkal vékonyabb, ennek...
Részletes termékinformáció Hagyományos, pihentetett, kíméletesen szárított, tojás nélküli, zöldségpürével készült, durum száraztészta. Nagyon magas zöldség tartalom. Durum liszt,...
A Balance Food szarvacska tészta vöröslencséből készült, így amellett, hogy gluténmentes, remek fehérjeforrás, valamint élelmi rostokban gazdag tészta. Szójamentes, valamint tojásmentes,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.