Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemükben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtak...
Kellemes rózsaszínes színét a vöröslencsének köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A barna rizs lassú felszívódásának köszönhetően hosszan tartó teltségérzetet biztosíthat...
Az Éden Prémium hajdina tészta kiváló minőségű recept alapján készül. Élvezeti értéke magas, mivel íze hasonló a hagyományos tésztákéhoz. Állagát főzés után is kiválóan megtartja. Mivel...
Összetevők: víz, hajdinaliszt, kölesliszt, útifű maghéj liszt. Mivel a hajdina nem búzaféle, hanem a rebarbarafélék családjába tartozó széleslevelű növény, bátran fogyasztható glutén-...
A csökkentett szénhidráttartalmú száraztészta a kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használnak tojást és szóját sem. ...
Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemükben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtak...
Eden Premium Gluténmentes Hajdinatészta Szélesmetélt 200 g Búza- és gluténmentes, hajdina és köleslisztből készült tészta. Ideális vegánok, vegetáriánusok és lisztérzékenyek számára,...
Vegán instant tésztaétel gluténmentes tésztával és brokkolis-krémes szósszal, mely nem tartalmaz MSG-t, mesterséges ízfokozókat, színezéket. Ízletes, 100%-ban növényi alapú instant...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.